Reklama
 
Blog | Václav Novák

Truhlíkoland ztratil starostu

Praze 5 se ani po odchodu nechvalně známého starosty Jančíka nedaří najít přijatelné obsazení radnice. Včera dokonce zastupitelé pro dlouhodobou nefunkčnost úřadu odvolali starostu za TOP09.

Že úřad nefunkční je, není zas tak těžké ukázat. Nespokojení obyvatelé už od léta všemožně protestují proti instalaci betonových rakví na chodnících, zatímco radnice odpovídá manipulativní anketou a báchorkami o tom, jak si obyvatelé obří koryta před vchodem pochvalují. To vše v situaci, kdy je městská zeleň prakticky ponechána svému osudu. Městská rada nejenže není schopná starat se o současnou zeleň, ale bez povšimnutí opakovaně a amatérsky nechává projít nesmyslné návrhy vzniklé ještě v ODS.
Ukazuje se, že narychlo sestavená TOP09, která získala podporu jen díky vynikající reklamní kampani z peněz zbrojní a hazardní lobby, nemá lidi schopné spravovat ani městskou část. Samotný dnes už bývalý starosta, který měl svoje starostování vedle svých dalších tří zaměstnání, je jen špičkou ledovce. Po jeho odvolání včera TOP09 ani neměla nikoho, koho by mohla za starostu nabídnout, a tak Praha 5 zůstává bez starosty.
A bez tajemníka úřadu.
A brzy taky bez peněz, až už bude prodáno všechno, co se dá.
Reklama